Hallo

Eindejaarspromo:

Gitaarboek voor 15 euro verzending inbegrepen! (geldig tot 10 januari 2023)

--------------------------------------------

Het is nu ook mogelijk om het gitaarboek aan te kopen als download in de webshop! (8 euro incl. BTW) Wanneer het bedrag betaald is, stuur ik je een link waar je het gitaarboek in bladerpdf (vb. zie hieronder) kan downloaden en eventueel kan afprinten. De meespeelcd bezorgen we je via we-transfer.

https://online.fliphtml5.com/rruo/ilgv/ 

 

-------------------------------------

Welkom op de website van het gitaarboek "De kracht van de gitaar". Droom je er al lang van om op een eenvoudige manier, a.h.v. een heleboel bekende liedjes, gitaar te leren spelen met akkoorden? Dan is dit gitaarboek zeker iets voor jou! Velen  zijn met het gitaarboek aan de slag gegaan: kinderen, jongeren, leerkrachten en andere volwassenen. Het boek spreekt duidelijk een heel ruim en gevarieerd publiek aan. Wat mij veel plezier doet, zijn de vele positieve reacties van jong en oud die ik regelmatig toegestuurd krijg! 

Als je even de tijd neemt om hier wat rond te neuzen, vind je hier vast alle informatie over het gitaarboek.

En misschien ben jij wel de volgende trotse bezitter van "De kracht van de gitaar"!

Wie nog vragen heeft, contacteer me maar gerust!

Muzikale groeten en veel plezier,

Hans

Opmerkingen

08.01.2020 21:41

Wendy

Ik heb een gitaarreeks gevolgd in Drongen. Ik keek er elke week naar uit om te gaan. Na drie lessen kon ik al 20 liedjes spelen. Dit dankzij de fantastische gitaarmethode. Een aanrader!

07.09.2017 16:55

Monika Kromplewska

Ok wil mijn dochter op de gitaarlesen opschrijven. Mijn e-mail ist monika.kromplewska@hotmail.com.

04.06.2017 13:58

Ria Geeraerts

Je boek is zeker een succes! Ik heb het al van bij het begin (de demoversie zelfs ook al), maar heb wel interesse in gitaarlessen bij jou, kan dit ook "niet-schoolgebonden"?

04.06.2017 21:08

Hans

Dag Ria,
Er starten terug gitaarlessen mij thuis in Vissenaken eind september voor kinderen en volwassenen. Je vindt er info over op de website. groeten, Hans

26.12.2015 12:40

Chris.

Gitaar een van de mooiste instumenten .Speel al +_ 35 jaar .Maar tips zijn altijd welkom