In navolging van de gitaarlessen voor leerkrachten, kinderen en volwassenen met de eigen Hademus gitaarmethode, is er nu het gitaarboek voor beginners: “De kracht van de gitaar”. Het boek bundelt het beste uit de voorbije zes jaar gitaarlessen. Het leert je op een eenvoudige en heldere manier liedjes begeleiden met akkoorden. Hoe stem je een gitaar met een stemkastje, hoe lees je een akkoordenschema... a.h.v. een heel arsenaal aan bekende, moderne en tijdloze kinderliedjes en popliedjes, zorgvuldig geselecteerd en uitgetest op basis van populariteit in de gitaarlessen worden stap voor stap en in combinatie met elkaar de akkoorden aangeleerd en ingeoefend.

Het boek is zo geschreven alsof het lijkt dat je in de gitaarles aanwezig bent!

Bij het boek zit een unieke meespeel-cd: alles levensecht (traag) ingespeeld met gitaar en ingezongen. Zo is het heel gemakkelijk om te oefenen.

Achteraan het boek staan ook de akkoorden voor ukulele.

Aan het boek werkten tal van Belgische en Nederlandse artiesten mee o.a. Boudewijn de Groot (mét handtekening, én het enige gitaarboek waar hij ooit aan heeft meegewerkt!), Stef Bos, Maaike Ouboter, Harrie Sacksioni, Johan Verminnen, Jan De Wilde, Guy Swinnen, Paul Michiels, Luc De Vos, Kris De Bruyne, Jan De Wilde, Lady Linn schreven persoonlijke teksten voor het boek: hoe zij hebben leren gitaar spelen en wat hun band is met de gitaar. Het boek heeft een Top-layout en schitterende illustraties! Voor al wie op een efficiënte en eenvoudige manier gitaar willen leren spelen is dit het ideale gitaarboek!

Ideaal voor leerkrachten!

Hans Degel is zelf onderwijzer en geeft ondertussen zes jaar gitaarlessen aan leerkrachtenteams in gans Vlaanderen. De kinderliedjes die in het boek staan, zijn geselecteerd op basis van populariteit bij de leerlingen in zijn klas. Het zijn ook liedjes die in vele lesthema's van o.a. W.O., Muzische Vorming, enz. kunnen gebruikt worden. Door de grote rijkdom aan woordenschat in de liedjes, en doordat op de meespeel-cd de liedjes traag zijn ingespeeld en ingezongen is het boek ideaal om anderstalige kinderen Nederlands te leren. Het boek kan ook gewoon als liedjesboek en meezingboek gebruikt worden. Veelzijdigheid troef! 

*Titel: "De kracht van de gitaar" 
*Auteur: Hans Degel
*Uitgeverij: De groene gedachte
*72 bladzijden (verborgen o-wire)
*Full color
*ISBNnr: 9789081809184
*Layout: www.kantlijn.be 

copyright: Hans Degel - Hademus Studio 2014. - BTW: BE0818 850 442

Opmerkingen

Wouter Anschutz

27.05.2019 12:16

Beste Hans is er nog een boek op voorraad?

Hans

27.05.2019 15:09

Ja, er zijn er nog heel wat in voorraad

Maartje

22.11.2018 12:56

Zijn er nog boeken beschikbaar? Ik zou er graag twee bestellen....

Meest recente reacties

10.01 | 19:32

Ik werk er nu een jaar mee en vind het de beste methode waar ik al mee gewerkt heb. Mijn lln. zijn er dol op!

10.01 | 13:01

Heel fijne en zeer uitgebreide methode!

10.01 | 12:06

Supermethode met veel afwisseling! Veel didactisch materiaal en superleuke filmpjes! Wordt elke dag gebruikt in de klas.

08.01 | 21:41

Ik heb een gitaarreeks gevolgd in Drongen. Ik keek er elke week naar uit om te gaan. Na drie lessen kon ik al 20 liedjes spelen. Dit dankzij de fantastische gitaarmethode. Een aanrader!

Deel deze pagina