DE BESTE RECENSENTEN ZIJN NOG STEEDS DE REACTIES VAN GEBRUIKERS!!

*Ik had al veel over jouw boek gelezen, maar kon nauwelijks geloven dat je zonder lessen te volgen, gitaar kan leren spelen. Dit boek werkt inspirerend en motiverend van begin tot het het einde. Fantastisch samengesteld!

*Wat een fantastisch werkstuk! Heb totaal geen gevoel voor muziek, maar wilde zo graag gitaar leren spelen voor de klas. Door jouw boek kan ik toch eenvoudige liedjes begeleiden op gitaar. Mijn kids genieten ervan! 

 *Op bol.com: Ik heb al een aantal gitaarboeken gekocht. Het is me nooit goed gelukt om te leren gitaar spelen. Uiteindelijk kocht ik op aanraden van een vriend dit gitaarboek omdat ik niets ken van notenleer en toch zo graag wilde gitaar spelen. En het lukte me eindelijk om met dit boek in geen tijd eenvoudige liedjes te begeleiden. Mijn droom is uitgekomen! De liedjes op de cd zijn niet bedoeld als luisterliedjes maar als hulp om te leren gitaar spelen. Daarom dat ze denk ik heel traag zijn ingezongen en ideaal om mee te volgen als je zelf gitaar leert. Trouwens echt leuke en bekende liedjes! Eenvoudig geschreven. Het boek is schitterend vormgegeven met prachtige foto's!! Zeer praktisch, blijft gemakkelijk openliggen!! Beste gitaarboek ooit!! 

*Gewoonweg SUPERRR!!!! Dit boek werkt verslavend!
Zijn prijs meer dan waard. Ik heb me voeger "Het gitaarboekje van nonkel Bob" gekocht. Dit is de moderne versie; beter!

*Inderdaad, ideaal om in de klas te gebruiken! Nooit gedacht dat gitaar leren zo gemakkelijk zou zijn! Mijn leerlingen genieten ervan!

*Gewoon een super gitaarboek!
Zeer goede service bij bestelling! Het boek werd meteen opgestuurd na de betaling! Ben héél tevreden!

*Gekocht tijdens opleiding lerarenopleiding en na enkele weken kon ik al in de klas spelen. Medestudenten gebruiken het nu ook tijdens hun stages. Zelfs voor ukelele! Superboek!

*Ik heb me al enkele gitaarboeken aangeschaft, maar het jouwe steekt er ver bovenuit! Heel motiverend, in eenvoudige bewoordingen geschreven, moderne layout, leuke foto's... Nog veel succes ermee!

*Dit is pas een gitaarmethode! Meteen resultaat! En zoveel liedjes... wow!

*Prachtig boek! Geen woorden voor! Schitterende foto's! Veel liedjes! Beter is niet te vinden!

*De inhoud van het boek komt helemaal overeen met wat op de website staat vermeld! Super!
Geweldig boek! Heb het boek al aangeraden aan vrienden! TOP!

*Ik heb echt geen muzikaal gevoel, maar door dit boek heb ik toch leren gitaar spelen! Geweldig!

*Het boek gekocht voor mijn zoon met een jaar muziekschool achter de rug. Hij wilde echter akkoorden leren spelen. Hij vindt het een fantastisch boek! Een echte aanrader!

*leerkracht 3e leerjaar Dit boek had ik al lang moeten hebben! Echt een groots werkstuk! Ideaal voor leerkrachten. Ik hoop snel gitaar te spelen in de klas; zo te zien moet het vrij snel lukken!

*Ben een kleuterleidster: het boek is inderdaad perfect voor leerkrachten die willen leren gitaar spelen! Echt heel veel bekende liedjes en zo eenvoudig geschreven! Een echte aanrader!

*Ik wilde al lang gitaar leren spelen. Kan het nu eindelijk voor mijn kleinkinderen!

*Zeer goede service bij bestelling! Het boek werd meteen opgestuurd na de betaling! Ben héél tevreden!

*Wat een boek! Opbouw, layout, kleuren, liedjes allemaal fantastisch! Hoe heb jij al die artiesten kunnen strikken?

*Op de boekenbeurs gekocht in Antwerpen. Buitengewoon prachtig boek om gitaar te leren! Absoluut aan te raden. Schitterende layout! Ga er direct aan beginnen.

*Dag Hans, Echt een schitterend boek! Ik kon al wel wat gitaar, maar er staan heel wat liedjes in die ik nog niet had en ook graag wil leren spelen. Nog veel succes!

*Ik heb hem! Beste gitaarboek dat er is!
Ja.... ik ben uitgespeeld... heb al de liedjes al 100 keer geoefend (behalve die moeilijke op't einde, want dat is een paar klassen moeilijker). dus : honger naar nieuwe liedjes.

*Gewoon supermegafantastisch gitaarboek! Geen woorden voor!

*Op 1-2-3 gitaar leren spelen! Het kan dus echt! Nooit gedacht dat dit me zou lukken! Geweldig boek!

*Dit boek is de max! Superlayout, eenvoud van woorden, praktisch, inhoudelijjk onderbouwd, sterke methodiek...

*Vorig zomer mee op kamp genomen! Super!

*Twee jaar geleden voor mijn zoon gekocht. Hij was er meteen aan verslingerd. Nu speelt hij in een rockgroep! Hij vindt het nog steeds een fantastisch boek!

Meest recente reacties

10.01 | 19:32

Ik werk er nu een jaar mee en vind het de beste methode waar ik al mee gewerkt heb. Mijn lln. zijn er dol op!

10.01 | 13:01

Heel fijne en zeer uitgebreide methode!

10.01 | 12:06

Supermethode met veel afwisseling! Veel didactisch materiaal en superleuke filmpjes! Wordt elke dag gebruikt in de klas.

08.01 | 21:41

Ik heb een gitaarreeks gevolgd in Drongen. Ik keek er elke week naar uit om te gaan. Na drie lessen kon ik al 20 liedjes spelen. Dit dankzij de fantastische gitaarmethode. Een aanrader!

Deel deze pagina